Huspenina nepatrí k bežným jedlám v reštauráciách, napriek tomu je obľúbená

Huspenina nepatrí k bežným jedlám v reštauráciách, napriek tomu je obľúbená


Je to veľmi zaujímavé, ale najzdravšie jedlá sú pre nás vždy tie najmenej chutné, aspoň podľa názoru väčšiny, ale nemusí to tak byť. Zdravé jedlo sa dá pripraviť naozaj chutne, potom sa nemusíme premáhať s jeho zjedením. Stačí zopár drobných úprav a strava bude bohatá na všetky zložky, ktoré naše telo potrebuje. Kĺby človeka sa časom opotrebujú, čo sa prejavuje ich bolesťami a opuchmi, a tak sa snažíme im dodať výživu, ktorá by pomohla zmierniť všetky príznaky. Na to sa dajú využiť liečivá, ale aj staré domáce recepty, ktoré poznali už naše babičky, napríklad, že na dodanie kolagénu je veľmi dobrá konzumácia huspeniny, ktorá jej obsahuje značné množstvo.

Štrúdľa nám asi bude chutiť viac

Doma uvarená huspenina je veľmi chutná a nie je to žiadna veda, stačí si vybrať kvalitné suroviny a mať dobrý recept, ktorého sa treba držať Aby Huspenina Stuhla Chutnavareska a výsledok bude stáť za to. Chutná a výživná huspenina bude vhodným zdrojom kolagénu pre všetkých členov rodiny. Recept sa začína uvarením mäsa, nožičiek a koží, keď bude takmer mäkké, tak treba pridať do hrnca koreňovú zeleninu (mrkvu a petržlen) spolu s cibuľou a cesnakom, osoliť, ochutiť čiernym korením a polievku znova priviesť do varu na 2-3 hodiny.

Pečené mäso nie je veľmi zdravé

Po tom, ako sa vývar dovarí, ho sceďte, vyberte mäso a nakrájajte na drobné kúsky, okrem kostí. Misky naplňte mäsom ale nie doplna, aby tam vošiel vývar, pridajte zeleninu, ak máte radi a zalejte vývarom tak, aby bolo všetko zaliate. Trocha vychladenú huspeninu dajte do chladničky a nechajte ju tam aspoň 8-10 hodín. Po stuhnutí je huspenina vhodná na konzumáciu s chlebom a horčicou alebo inými prílohami podľa vašej chuti. Pri varení tohto jedla je potrebné byť trpezlivý a dopriať surovinám potrebný čas na uvarenie, aby bola huspenina tuhá a chutná. Môže to byť aj slávnostný pokrmu, ale pokojne si ju uvarte kedykoľvek budete mať chuť, pretože má veľa kolagénu, ktorý je dobrý na fungovanie kĺbov a zároveň osvieži váš bežný jedálniček.

Previous post Prenosný reflektor na každé využitie
Next post Upratujete radi?